Vergunning op de website

Om in te loggen op de site die u nodig hebt om te klikken op de knop "Login" in het bovenste deel van de site — in de header, of ga naar deze pagina .

Toestaan-knop op de website

Kies de meest geschikte methode van verificatie: een eerder aangemaakte account (hoe om te registreren lees meer ) of favoriete sociale netwerk.

Een handige methode van verificatie

Als Je al aangemeld bent, dan zal de header actief op de knop "Exit". Naast de knop "Exit" zal worden gevestigd een inscriptie met de naam van uw inloggegevens in Dienst van Kalk.Pro. Tikken/klikken op Uw gebruikersnaam in de header van de website zal U op de pagina "Persoonlijk profiel", die zal bestaan uit: account-informatie, persoonlijke gegevens, bladwijzers, raschetami, de lijst met widgets en applicaties.

De gebruiker is reeds toegestaan
LiveInternet