• Kalk.pro
  • Help
  • Het schrijven van het voorstel (van formulieren van de holding)

Het schrijven van het voorstel (van formulieren van de holding)

Voor het activeren van de widget-functionaliteit vormen retentie - voorstellen , ga naar de widget instellingen (zie het Creëren en configureren van de widget ) en in de "Aanbiedingen", klik op "Nieuw aanbod". In de "Aanbiedingen" alle gemaakt voor deze widget biedt onbeperkt zijn voor een enkele widget.

De oprichting van het Voorstel (van formulieren van de holding)

Maak nieuwe Voorstel

Het is niet nodig om ook te veel van voorstellen (van formulieren van de holding) voor een enkele widget, aangezien dit kan leiden tot overbelasting van de actieve vormen pagina, die kan leiden tot negatieve reactie van de bezoeker.

Pagina "Instellingen voorstel " bevat een set van instellingen verdeeld in 3-en griep: "Basisinstellingen", "Inhoud" en "Knop". Dit wordt gevolgd door drie knoppen: "Preview" - hiermee kunt u de vorm bewaren in de vorm waarin het zal worden voorgelegd aan de bezoeker; de "Opslaan" - knop gebruikt om de instellingen van het aanbod; en de "Terug" knop om terug te keren naar de widget instellingen.

Groep instellingen "Basisinstellingen"

Groep van instellingen aanbiedingen "basisparameters"

Groep instellingen de "Basis instellingen", stelt u het formaat pop-up Vensters te behouden de bezoeker van de website. In de drop-down lijst van "Hoe het eruit moet zien" presenteert 3 manieren om te zeggen dat de locatie van het venster vormvastheid: "modaal venster center", "stretch top" en "aankondiging".

Opties voor de locatie van de vorm te behouden van de klant

Macros returned unexpected data type: %fotoalbum album(718)%

Vidushi lijst "Als toon" biedt een set van methoden voor het uitvoeren van vormen van inhoudingen vzaimodeistvie met de bezoeker van de website.

Opties uitvoeren vormvastheid

De vlag "Show elke keer dat u opnieuw bezoeken" kunt u de configuratie van de start-vorm de retentie voor unieke bezoekers van de website. Als de vlag is ingesteld, de vorm is zapuskat bij elk bezoek bezoeker website widget. Als de vlag niet is ingesteld, de vorm zal worden getoond aan de bezoeker alleen de eerste keer dat u de site bezoekt.

Groep installaties "Inhoud" en "Button" worden gebruikt voor het definiëren van de inhoud van de vorm en de kleur-regeling.

Het aanpassen van de inhoud en het uiterlijk vorm behoud

Nadat u het formulier heeft geconfigureerd, drukt u op de "Besparen" knop, dan is de functionaliteit van het houden bezoekers worden automatisch geactiveerd.

Alle wijzigingen aan het ontwerp en de inhoud van het voorstel (vormvastheid) worden toegepast na het klikken op "Opslaan" en zijn te vinden op de installatie pagina van de widget onmiddellijk na het opslaan van het bestand zonder het opnieuw installeren van de code van de widget.