• Kalk.pro
  • Help
  • Het uiterlijk van de widget na installatie op de site

Het uiterlijk van de widget na installatie op de site

Afhankelijk van de geselecteerde weergave-indeling in de "display-Instellingen" (voor meer details, lees dan "help" -> "Maken en configureren van een widget") widget kan worden weergegeven in twee formaten: in het formaat van een modale (pop-up) venster en een deel van de inhoud.

De indeling van de "modal Windows"

Wanneer in deze indeling weergegeven om de lancering van de widget op de pagina is het actieve item te klikken op wat ze noemt een "modale" venster (popup venster). Het uiterlijk van de knop is ingesteld door de widget instellingen, in overeenstemming met het ontwerp van de site. De widget instellingen kunt u de kleur van de achtergrond en de tekst op de knop, de aanwezigheid van pictogrammen overeenkomstige rekenmachine of een groep van de rekenmachines die beschikbaar zijn in de widget. Ook in de widget instellingen beschikbaar is selecteer de type toets: banner, hyperlink, button.

In overeenstemming met de gekozen instellingen van het uiterlijk knop op de website kan de volgende vorm hebben:

De banner afbeelding (het is mogelijk om te schakelen van het pictogram aanwezigheid van een rekenmachine en/of strekken van de knop om de volledige breedte van het scherm)

De widget ' knop in de banner formaat met een foto

De knop met de afbeelding (het is mogelijk om te schakelen van het pictogram aanwezigheid van een rekenmachine en/of strekken van de knop om de volledige breedte van het scherm)

De knop in de knop formaat met een foto

De hyperlink in de tekst (misschien om de pictogrammen van de rekenmachine)

Knop als hyperlink in de tekst

Er kunnen ook andere opties voor het uiterlijk van de knop, stelt u de verschillende instellingen: "op de knop" + "Knop volle breedte" + "om een foto te Gebruiken voor de knop" + kies "achtergrond Kleur" knoppen en pictogrammen + selecteer dan "tekst Kleur".

Wanneer u klikt op de knop widget voor het uitvoeren van de widget met de opgegeven in de instellingen ingesteld rekenmachines.

Modal widget venster (geminimaliseerde venster)

Open venster widget kalk.pro

Modal widget venster (open volledig scherm)

Widget in een modaal venster gemaximaliseerd tot volledig scherm

Het formaat "als deel van de inhoud"

De widget is ingesloten in de pagina inhoud als het integraal deel uitmaakt. In deze modus worden het display is slechts één van de calculator.

Widget "als deel van de inhoud"

De calculator widget is geconfigureerd voor het weergeven als een deel van de inhoud