Instructies voor het werken met de widget

Als u heeft gekozen voor de optie "Open widget in een modaal venster" in de display-instellingen van de widget, na een klik op de widget, die geïnstalleerd zijn op uw website, is de widget die verschijnt in een pop-up venster. Een pop-up venster widget kan worden gemaximaliseerd of geminimaliseerd uit fullscreen naar de oorspronkelijke grootte. De widget sluiten door te klikken op de knop met de "X" in de rechterbovenhoek van de widget, of door te klikken op een deel van de pagina buiten de grenzen van de widget venster.

Het uiterlijk van de widget in de oorspronkelijke grootte met de lay-out van de knoppen.

De knop in de vorm van een modaal venster in de oorspronkelijke grootte

Het uiterlijk van de widget in de volledige grootte van het scherm met de lay-out van de knoppen.

De knop in de vorm van een modaal venster in volledig scherm grootte

Wanneer u de widget in de vorm van "als deel van de inhoud", de widget is direct weergegeven in de tekst van de site en heeft dezelfde breedte als de pagina. waar het is geïnstalleerd. De hoogte van de widget is afhankelijk van de inhoud omvang binnenkant van de widget. Dus, in deze variant de widget wordt weergegeven, zonder de extra verticale schuifbalk. Het type widget "als deel van de inhoud" kan bevatten slechts een rekenmachine en kan niet gewijzigd worden in omvang, de instellingen van de verschillende rekenmachines zijn niet beschikbaar in dit soort interface. Knop voor het opgeven van de "Grootte" berekening wordt automatisch verborgen toegevoegd, afhankelijk van de breedte van de inhoud blokkeren van de site waarin het is verwerkt.

Widget "als onderdeel van de content' in een breed blok

Widget formaat "als deel van de inhoud" op de website met een brede inhoud blokkeren

Widget "als deel van de inhoud" in de smalle blok

Widget formaat "als deel van de inhoud" op de website met een smalle blokkeren van inhoud

Zie ook