Het maken en configureren van een widget

1. Het inloggen op de site door te klikken op de link naar de Login, of klik op de corresponderende knop in de header van de website.

Toestemming is het gebruik van bestaande account informatie als U eerder hebt geregistreerd op de site of via Uw account op het sociale netwerk. Als U niet beschikt over een account op onze website kunt u zich registreren.

2. Na een succesvolle login, ga naar je persoonlijke Kast, selecteert u "Mijn widgets" en klik op de "Add widget'.

Voeg een nieuwe widget

Lees meer over de vergunning kunt u lezen in de rubriek "help" -> "Machtiging".

3. Het configureren van de widget

De algemene instellingen van de widget

In de "Main settings", geeft u het domein van Uw website, zal de widget. Als U een onjuist domein of een domein, andere dan degene waarop je van plan bent het uitvoeren van de widget, kan de widget zal niet starten.

In de "display-Instellingen" geef de indeling op het display met de widget. De widget kan werken in twee modi: modal (pop-up) venster en een deel van de inhoud. Over hoe het eruit zal zien wiget op de website, kunt u lezen onder "help" -> "zal kijken Als widget op mijn website".

Afhankelijk van de gekozen weergave-indeling worden twee scenario ' s voor verdere instellingen.

Scenario 1 (instelling "widget Openen in een modal-window" is niet geïnstalleerd)

a) In het "Selecteer calculator", selecteert u een calculator die worden weergegeven op Uw website.

b) Bevestig de configuratie van de instellingen van de widget aan door te klikken op de knop "Opslaan".

C) Hieronder, kopieer de Code voor installatie op de site" en plak in de HTML code van Uw webpagina op de plaats waar je zou verwachten te zien van de rekenmachine. De widget zich automatisch aanpast aan de grootte van uw pagina.

Na het uitvoeren van de bovenstaande instructies, het configureren van de widget moet een vergelijkbaar uiterlijk met de instellingen in de afbeelding hieronder.

Het configureren van een widget gebouw rekenmachines in het display van de stand van de inhoud van uw website

Scenario 2 (instelling "widget Openen in een modal-window" is ingesteld)

Als u deze instelling selecteert, voert u de widget op Uw website zal worden uitgevoerd door te klikken op de knop item.

a) groep instellingen "knop Instellingen van de widget" drop down menu "Type toets" bevat een lijst met beschikbare opties voor het uiterlijk van de "knoppen": banner, button, link.

Selecteer het type knop widget

De banner – de grootste en meest prominente indeling van de beschikbare opties voor het weergeven van de knoppen. Banner hoogte is 120 px, kunt u de breedte variabele aan te passen op de knop de inhoud, of bezetten de gehele breedte van 100% van de bovenliggende blok, waarin is opgenomen de code van de widget (deze weergave-optie is beschikbaar als u de optie "Knop volle breedte" group settings "Geavanceerd").

Banner beschikbaar palet om de kleur van de achtergrond en de tekst, als u deze hebt geactiveerd) de optie "Gebruik een image" knop kunt u de achtergrondkleur voor foto ' s.

Het configureren van de widget-knop

Een andere optie van de groep instellingen "Geavanceerd" - "Gebruik de afbeelding voor de knop" wanneer u het activeert de banner bevat een afbeelding (pictogram) in verband met de geselecteerde set van rekenmachines uit de groep instellingen "Selecteer rekenmachines".

Knop – de weergave-indeling voor de instellingen is geheel analoog aan de indeling van de banner, maar de hoogte van de knoppen is slechts 54 px.

Hyperlink – formaat scherm met een hoogte van 40 px. Voor de indeling van alle beschikbare instellingen van de banner en de knoppen, met uitzondering van de achtergrond kleur. Dit formaat wordt vaak gebruikt als een string element in te voegen in de tekst.

b) In het "Selecteer calculator" kies een of meer rekenmachines, die beschikbaar zal zijn in de widget.

Setup rekenmachines widget

C) ervoor te Zorgen dat uiterlijk knoppen geconfigureerd in overeenstemming met Uw verwachtingen. Om dit te doen, aandacht te besteden aan haar uiterlijk in de "Hoe het eruit zal zien"knop.

g) Controleer de configuratie van de instellingen van de widget aan door te klikken op de knop "Opslaan".

d) Hieronder, kopieer de Code voor installatie op de site" en plak in de HTML code van Uw webpagina op de plaats waar je zou verwachten te zien van de rekenmachine. De widget zich automatisch aanpast aan de grootte van uw pagina.

Na het installeren van de code van de widget op Uw website, in het geval Je nodig hebt om het uiterlijk van de knop of de beschikbare rekenmachines — meld u aan bij uw account Kalk.Pro en maak de gewenste instellingen te bevestigen door te klikken op "Opslaan". Widget op Uw website automatisch pick-up van de wijzigingen zonder het opnieuw installeren van de code.

Verplichte opnieuw installeren van de code op Je website: wanneer u de "display-Instellingen" (modaal venster of als een deel van de inhoud), en ook in het geval van het wijzigen van de instelling "afbeelding Gebruiken voor de knop".