• Kalk.Pro
  • Hjälp
  • Instruktioner för att använda kalkylatorn

Instruktioner för att använda kalkylatorn

Spara beräkning bygg kalkylator bokmärke personliga konto "Spara i bokmärken" - endast tillgängligt efter det att tillståndet på webbplatsen, kan du skapa snabba länkar till beräkningen av resultat och lagra dem i den personliga konto. Efter att du loggat in och navigera till den personliga konto under fliken "Bokmärken", användaren finns en lista över alla tidigare gjort beräkningar att han "Sparat bokmärken"som gör att du kan få alla de uppgifter som behövs för beräkning och för att snabbt korrigera den ingående uppgifter om den beräkning som kräver en anpassning.

För att spara beräkning och konstruktion av räknaren till en fil och skicka e-post "Skicka e-post"skapar två filer: en PDF-fil som innehåller alla beräkningsresultat och en ZIP-fil med ritningar och 3D-modell, och skickar dessa filer till den mail du angav när du registrerade dig på webbplatsen.

Fliken "hjälp"är aktiverat genom att trycka på knappen Hjälp-knappen

Visar referens material med anknytning till kalkylator: beskrivning, tabeller, bilder.

Fliken Widget, aktiveras genom att klicka Knapp Widget

Innehåller pr-material för installation av widget kalkylator till din webbplats.

Knapp Widget är bara tillgänglig på räknaren sida på webbplatsen https://kalk.pro