Skapa och konfigurera en widget

1. Logga in på webbplatsen genom att klicka på länken för att Logga in, eller klicka på motsvarande knapp i sidhuvudet på webbplatsen.

Tillståndet är tillgänglig med hjälp av befintligt konto information om Du tidigare har registrerat sig på webbplatsen eller genom Ditt konto på det sociala nätverket. Om Du inte har ett konto på vår hemsida, kan du registrera det.

2. Efter en lyckad inloggning, gå till personliga Skåp, välj "Mina widgets" och klicka på "Lägg till manicker".

Lägga till en ny widget

Läs mer om tillstånd kan du läsa i avsnittet "hjälp" -> "Tillstånd".

3. Konfigurera widgeten

Allmänna inställningar för widgeten

I "inställningar", ange domänen för Din webbplats, som kommer att placera widgeten. Om Du anger en felaktig domän eller ett annat område än det som du har för avsikt att köra widget widget kommer inte att starta.

I "visa Inställningar" och ange vilket format du vill visa widgeten. Widgeten kan arbeta i två lägen: modala fönster (popup) och en del av innehållet. Om hur det kommer att se ut wiget på webbplatsen, kan du läsa under "hjälp" -> "kommer att se ut Som widget på min hemsida".

Beroende på den valda displayen formatet kommer att vara två olika scenarier för att göra ytterligare inställningar.

Scenario 1 (inställning av "Öppna widget i ett modalt fönster" är inte installerad)

a) I "Välj kalkylator", välj en kalkylator som kommer att visas på Din webbplats.

b) Bekräfta inställningar av Din widget genom att klicka på knappen "Spara".

C) Nedan, kopiera Koden för installation på plats" och klistra in den i HTML-koden för Din webbplats, på den plats där du förväntar dig att se räknaren. Widgeten automatiskt anpassar sig efter storleken på din sida.

Efter att ha utfört ovanstående anvisningar, kan konfigurera Din widget ska ha ett liknande utseende med de inställningar som på bilden nedan.

Konfigurera en widget byggnad miniräknare i visningsläge innehållet på din webbplats

Scenario 2 (inställning av "Öppna widget i ett modalt fönster" är inställt)

När du väljer den här inställningen köra widget på Din webbplats kommer att utföras genom att klicka på det aktiva objektet knappen.

a) grupp inställningar "knappen Inställningar för widgeten" drop down-menyn "Type" innehåller en lista över tillgängliga alternativ för utseende av "knappar": banner, knapp, länk.

Välj den typ av knapp widget

Banner – den största och mest framträdande format av de tillgängliga alternativen för att visa knappar. Banner höjd är 120 px, bredden kan vara variabel för att justera knappen innehåll, eller att ockupera hela bredden 100% av moderbolaget block, där sätts den widget-koden (detta alternativ är tillgängligt om du har aktiverat alternativet "- Knappen full bredd" gruppinställningar "Avancerat").

Banner finns paletten för att ändra färg på bakgrund och text, om du har aktiverat alternativet "Använd en bild" - knappen du kan välja bakgrundsfärg för bilderna.

Konfigurera widgeten knappen

Ett annat alternativ för den grupp inställningar "Avancerat" - "Använd bild för knappen", när du aktiverar den bannern kommer att innehålla en bild (ikon) som är associerade med den valda uppsättning av räknare från inställningar "Välj miniräknare".

Knapp – display format för inställningar är helt analogt med att formatet på den banner, men knappen höjd är endast 54 px.

Hyperlänk – format visas med en höjd av 40 px. För en beskrivning av alla inställningar som är tillgängliga på bannern och-knapparna, förutom bakgrundsfärg. Det här formatet används ofta som en sträng element för att infoga i texten.

b) I "Välj kalkylator" för att välja en eller flera räknare, som kommer att vara tillgängliga i widgeten.

Setup miniräknare widget

C) Se till att utseende knappar konfigurerad i enlighet med Dina förväntningar. För att göra detta, ägna uppmärksamhet åt sitt utseende i "Hur det kommer att se ut" - knappen.

g) Bekräfta inställningar av Din widget genom att klicka på knappen "Spara".

d) Nedan, kopiera Koden för installation på plats" och klistra in den i HTML-koden för Din webbplats, på den plats där du förväntar dig att se räknaren. Widgeten automatiskt anpassar sig efter storleken på din sida.

När du installerar widget-kod på Din webbplats, i fall Du behöver för att ändra utseendet på knappen eller tillgängliga räknare — bara logga in på ditt konto Kalk.Pro och göra de inställningar som krävs, bekräfta dem genom att klicka på "Spara". Widget på Din webbplats automatiskt kommer att plocka upp de förändringar utan att installera koden.

Obligatoriskt att installera kod på Din webbplats: om du vill ändra "visa Inställningar" (modalt fönster eller som en del av innehållet), och även i händelse av att ändra inställningen "Använd bild för knapp".

Tillbaka