• Kalk.Pro
  • Hjälp
  • Tillståndet på webbplatsen

Tillståndet på webbplatsen

För att logga in på sajten klickar du på knappen "Logga in" i övre delen av webbplatsen — i huvudet, eller gå till den här sidan .

Tillåta knappen på webbplatsen

Välj den mest bekväma metoden för autentisering: en tidigare skapad konto (hur man registrerar läs mer ) eller favorit sociala nätverk.

En praktisk metod för autentisering

Om Du redan är inloggad, så huvudet kommer att vara aktiva på knappen "Avsluta". Bredvid knappen "Avsluta" kommer att finnas en skylt med namnet på din inloggning i Tjänsten Kalk.Pro. Peka/klicka på Ditt användarnamn i huvudet på den webbplats som kommer att ta Dig till sidan "Personlig profil" som kommer att inkludera: konto information, personuppgifter, bokmärken, raschetami, listan med widgets och applikationer.

Användaren redan är godkänt