• Kalk.Pro
  • Help
  • Instructies voor het gebruik van de rekenmachine

Instructies voor het gebruik van de rekenmachine

Bespaar berekening bouw calculator bookmark persoonlijke account "Opsl. in bookmarks" - alleen beschikbaar na toestemming op de website, kunt u het maken van snelle verbindingen naar de resultaten van de berekening en ze opslaan in het persoonlijke account. Na het inloggen en navigeren op de persoonlijke account op het tabblad "Bladwijzers", kan de gebruiker een lijst van alle eerder gedaan berekeningen dat hij "favorieten"die je toestaat om alle gegevens die nodig zijn voor de berekening en om snel de juiste invoer van gegevens als de berekening een aanpassing vereist;

Om te redden van de berekening en de bouw van de rekenmachine naar een bestand en e-mail verzenden "Stuur e-mail"genereert twee bestanden: een PDF-bestand met alle de resultaten van de berekening en een ZIP-bestand met tekeningen en 3D-model, en stuurt deze bestanden op de e-mail die je hebt opgegeven bij de registratie op de website.

De "help" - tabis geactiveerd door het indrukken van de knop De knop Help

Toont referentie materiaal met betrekking tot de calculator: beschrijving, tabellen, afbeeldingen.

Tabblad Widget, geactiveerd door te klikken op Knop

Bevat promotiemateriaal voor de installatie van de widget calculator op uw site.

Knop is alleen beschikbaar op de rekenmachine-pagina op de website https://kalk.pro

LiveInternet