• Kalk.Pro
  • Hjälp
  • Återställning av lösenord

Återställning av lösenord

Återställning av lösenord används i de fall det är förlorat, men du måste komma ihåg den e-postadress som du registrerade kontot. Övergången till sidan för återställning av lösenord finns av tillstånd, eller genom att gå till följande sida.

Gå till sidan för återställning av lösenord

Ange den e-postadress som du tidigare registrerat Ditt konto lösenord återvinning form. Vänta på Din e-ett särskilt brev med instruktioner. Mottagandet av ett brev kan ibland ta ett tag, detta beror på att funktionen av e-postservrar. Om du inte gillar det, se till att kolla "Skräppost" och "Spam" om han inte är det, vänligen kontakta oss genom att använda på det sätt Du vill ha på sidan kontakter.

Password recovery form